Open View Consult | Activiteiten
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Activiteiten

Opdrachten die ertoe doen, die nieuwsgierig maken en die zorgen voor zin in leren!
BDF leerlijnen
PROJECTONDERWIJS

Goed projectonderwijs is best lastig vorm te geven. Hierdoor is de kans op teleurstelling groot. In de praktijk zie je daarom docenten soms afhaken. Ik vind dat een gemiste kans. Want door projectonderwijs kunt u de beroepspraktijk op een aantrekkelijke manier een plek in het curriculum geven.

LEES MEER
Vernieuwing
OPLEIDINGSCONCEPTEN EN ONDERWIJSPROGRAMMA’S

Hoort u regelmatig van uw leerlingen of studenten dat ze het onderwijs saai en niet meer van deze tijd vinden? Of dat ze niet begrijpen waarom ze bepaalde dingen moeten leren? Omdat ze bijvoorbeeld de samenhang tussen de vakken/ modules niet zien of niet begrijpen waarom bepaalde onderwerpen belangrijk zijn voor het beroep waar u voor opleidt?

LEES MEER
Voor docenten
PROFESSIONALISEREN VAN DOCENTEN

Merkt u dat u het lastig vindt om uw opleiding of een bepaalde module goed vorm te geven? Of een examen zoals een Proeve van Bekwaamheid of een schriftelijke toets? Vindt u het lastig om het bedrijfsleven hier op een positieve manier bij te betrekken?

LEES MEER