Open View Consult | Opleidingsconcepten en Onderwijsprogramma’s
21623
page-template-default,page,page-id-21623,page-child,parent-pageid-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Opleidingsconcepten en
Onderwijsprogramma’s

Vernieuwend!

Hoort u regelmatig van uw leerlingen of studenten dat ze het onderwijs saai en niet meer van deze tijd vinden?
Dat ze niet begrijpen waarom ze bepaalde dingen moeten leren?

Omdat ze bijvoorbeeld de samenhang tussen de vakken of modules niet zien of niet begrijpen waarom bepaalde onderwerpen belangrijk zijn voor het beroep waar u voor opleidt? Wilt u uw onderwijsprogramma’s vernieuwen zodat ze veel meer een appèl doen op bijvoorbeeld de nieuwsgierigheid, het kritisch denkvermogen, de creativiteit of de zelfstandigheid van uw leerlingen of studenten? Zodat ze leren op welke manier ze zelf dingen kunnen maken, kunnen onderzoeken of ondernemen?

Dan kan ik u helpen. Ik begeleid onderwijsinstellingen bij het maken of vernieuwen van opleidingen. Ik ontwikkel opleidingsplannen of onderdelen van onderwijsprogramma’s. Vervolgens begeleid ik docenten en teams bij het inhoudelijk samenstellen van het nieuwe onderwijsprogramma zodat er een aantrekkelijk aanbod ontstaat met voldoende ruimte voor variatie en differentiatie.